close

 • Faithful to my Homeland, the Republic of Poland

   

 • АКТИВНОСТИ НА АМБАСАДАТА НА РП ВО СКОПЈЕ

 • 1 февруари 2019

  Амбасадорот В. Тицињски се сретна со претставниците на Граничната стража

  На 1 февруари, полскиот амбасадор во Република Македонија, Војциех Тицињски  ги прими претставниците на полската Гранична стража, кои извршуваат задачи во рамките на заштитата на македонско-грчката граница во контекст на илегалната миграција. Македонските партнери високо ја ценат соработката во оваа област со Полска и со другите земји од Вишеградската група.

   

   

  Print Print Share: