close

 • Faithful to my Homeland, the Republic of Poland

   

 • АКТИВНОСТИ НА АМБАСАДАТА НА РП ВО СКОПЈЕ

 • 18 јануари 2019

  Амбасадорот на Република Полска во Скопје учествуваше на новогодишната средба со Претседателот на Република Македонија

  На 18 јануари, Aмбасадорот на Република Полска во Скопје, Војциех Тицињски со сопругата учествуваа на новогодишниот прием за дипломатскиот кор приреден од Претседателот на Република Македонија, Ѓ.Иванов. Оваa беше последна средба од овој тип, со оглед на тоа што вториот мандат на Претседателот на Република Макeдонија, наскоро завршува.

   

   

   

   

   

  Фото Кабинет на Претседателот на РМ

  Print Print Share: