close

 • Faithful to my Homeland, the Republic of Poland

   

 • Амбасада
   

  Амбасада на Република Полска во Скопје

  ул. Димитар Пандилов 2а

  1000 Скопје, Северна Македонија

  види карта

   Тел.: +3892 3248820

  Факс: +3892 3119744

   

  Конзуларни работи:

  Тел. +3892 3248826

  Факс: +389 2 3133057

  Амбасадор

   

   

  Вонреден и ополномоштен амбасадор на Република Полска во Република Северна Македонија

   

   

  Војциех  Тицињски

  See also: