close

 • Faithful to my Homeland, the Republic of Poland

   

 • КОНЗУЛАРНИ ИНФОРМАЦИИ

 •  

  Амбасадата на Република Полска во Скопје

  Конзуларна секција

   

  ул.  Димитар Пандилов 2а (влез од ул. Питу Гули)

  1000 Скопје

   

  тел.: +3892 3248826

  факс: +3892 3133057

   

  skopje.amb.wk@msz.gov.pl

  www.skopje.msz.gov.pl

   

   

  Прием на странки од вторник до петок од 10 до 13 часот.

   

   

   

  Примање на жалби и предлози
  секој понеделник
  од 9:00 до 9:30
  од страна на шефот на мисијата

   

  Print Print Share: